Hjælpecenter
Dine data: eksport, sletning og opbevaring
Opdateret 13. oktober 2026
Du kan se dine oplysninger under Konto.
- Supportsamtaler gemmes i 12 måneder.
- Det, du skriver i opgaver og i sandkassen, slettes efter 30 dage.
- Vil du have dine data slettet eller have indsigt i dem, kan du bede om det. Supportassistenten kan sende din anmodning videre til et menneske.
Virksomheder kan indgå databehandleraftale med Mindforward, når de opretter virksomhedskontoen.
Relaterede artikler
Fandt du ikke svaret?
Supportassistenten kender hjælpecenteret og kan sende din sag videre til et menneske.