Hjælpecenter
Fortrydelse og knappen "Fortryd aftale"
Opdateret 13. oktober 2026
Som privatkunde ser du knappen Fortryd aftale på siden Konto → Abonnement i de første 14 dage efter købet.
- Klik på Fortryd aftale.
- Bekræft fortrydelsen.
Du får en kvittering på mail med dato og tidspunkt. Kan du ikke logge ind, kan du bruge den offentlige formular på siden /fortryd-aftale.
Har du spørgsmål til din konkrete sag, så skriv til supporten, så svarer et menneske.
Relaterede artikler
Fandt du ikke svaret?
Supportassistenten kender hjælpecenteret og kan sende din sag videre til et menneske.